Zeer goede garantie bij toiletmarkt

Zeer goede garantie bij toiletmarkt

7 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik had een woning gekocht waarvan ik het toilet graag wilde vervangen. Ik had op het internet een tijdje gezocht naar een nieuwe mooie wc van goede kwaliteit. Ik kwam nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar een nieuwe wc uit op de website van toiletmarkt.nl. Op de website werd erg veel informatie gegeven over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Op de website werd ook super veel algemene informatie gegeven om de klanten te helpen bij het maken van de goede keuze. Ik was nadat ik een tijdje op de website had gekeken overgegaan tot een aankoop van een nieuwe wc. Ik ben zelf niet handig dus ik besloot om de wc te laten monteren door een monteur. Mijn nieuwe wc was super snel geleverd en de monteur was erg vriendelijk. Na een aantal weken begon de wc echter een vreemd geluid te maken en aan de onderkant te lekken. Ik had daarom contact met toiletmarkt opgezocht om te vragen hoe het zit met de garantie van de wc’s

Garantie

Uitstekende service

Toen ik contact had opgezocht met het bedrijf werd ik erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ze hebben direct een monteur naar mij opgestuurd en de monteur zei dat er iets mis was met het toilet. Ik heb vervolgens een nieuwe wc gekregen die door dezelfde vriendelijke monteur geplaatst werd. Ik heb de wc nu een aantal maanden en ik hij werkt nog perfect. Ik heb zeer goede garantie service gekregen van toiletmarkt waar ik erg blij mee ben.