De online prijs berekenen voor de prachtige hordeuren

De online prijs berekenen voor de prachtige hordeuren

17 februari 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar een prachtige hor voor in uw woning? Dan is het zeker een aanrader om naar de website van Unilux te gaan. Hier hebben ze een zeer ruim assortiment aan verschillende horren. Er zit vast en zeker een hor tussen die volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast biedt Unilux ook vele voordelen. Zo kunt u de online prijs berekenen en gemakkelijk contact opnemen met de medewerkers.

Stap voor stap de online prijs berekenen

online prijs berekenen

Heeft u een hordeur gevonden op de website van Unilux en wilt u nu graag de online prijs berekenen via de website? Dat kan natuurlijk! Bij Unilux willen zij hun klanten de beste service geven zodat zij snel en eenvoudig weten waar zij aan toe zijn. Daarnaast krijgt u ook nog eens een prachtige glossy wanneer u ervoor kiest om online de prijs te berekenen. Hieronder kunt u stap voor stap zien hoe het werkt.

  1. Ga naar de website van Unilux en klik op de kolom van ‘online prijs berekenen’.
  2. Ga vervolgende de breedte in centimeters meten en vervolgens de hoogte in centimeters. Bij de breedte kunt u een waarde invoeren tussen de 20 en de 400 cm. Bij de hoogte is een waarde tussen de 40 en de 300 mogelijk.
  3. Vul vervolgens uw e mailadres in.
  4. Wilt u relevante informatie ontvangen over Unilux? Dan kunt u de rood gekleurde tekst aanklikken.
  5. Klik ten slotte op ‘verstuur prijs en glossy’. U zult binnen één minuut de prijslijst en een glossy ontvangen!